Siirry sisältöön


Valokuva

JÄRJESTYKSENVALVOJAN KOULUTUS


Ei vastauksia tähän aiheeseen

#1 tsec

tsec

    Nuorempi jäsen

  • Jäsen
  • Pip
  • 1 viestiä

  • Pelastustoimialue:
    Siviili

Lisätty 30 lokakuu 2009 - 11:55

Tervehdys!

Koska palo- ja pelastusalan henkilöstöä löytyy kiitettävässä määrin myös yksityisen turvallisuusalan tehtävistä niin laitetaan lisäinfoa tänne.

Kutsun kaikki alasta kiinnostuneet tutustuman koulutustarjontaan kotisivuillemme http://www.totalsec.fi

Järjestyksenvalvojan peruskurssi (32h) antaa mahdollisuuden toimia järjestyksenvalvojan tehtävissä mm. ravitsemus- ja majoitusliikkeissä, yleisissä kokouksissa ja yleisötilaisuuksissa, leirintäalueilla ja matkustaja-aluksilla.
Järjestyksenvalvojan tehtävien ovat vaihtelevia, haastavia ja helppoja tehdä lisätyövä erilaisten työaikojen ja-vuorojen ansioista.

Vapaaehtoiset voimankäytön lisäkoulutus ja kaasusumutinkoulutus parantavat työturvallisuutta ja antavat lisää työkaluja tehtävien suorittamiseen.

Jo kortin omaavien brankkareiden on hyvä tietää että järjestämme JÄRJESTYKSENVALVOJAN KERTAUSKURSSEJA säännöllisesti KUUKAUDEN ENSIMMÄISENÄ LAUANTAINA. Kurssi on suunniteltu portsariystäväliseksi:

* 8 h sisäministeriön vaatimusten mukaisesti.
* Koulutusta Klo 10.00- 18.00, vielä ehtii ovelle kauempaakin
* Todistus käteen saman tien kurssin jälkeen
* Mahdollisimman mielenkiintoinen koulutus, vältämme puisevaa luentomaisuutta; portsarit kouluttamassa portsareita. dirol.gif

Jos joku miettii milloin kurssi pitää ja milloin sen saa suorittaa niin käykää kurkkaamassa: http://www.totalsec...... mysteeri.pdf

Vastaa tähän aiheeseen  


0 Käyttäjä(ä) lukee tätä aihetta

0 jäsentä, 0 vierailijaa, 0 anonyymiä käyttäjää